Referenties

In alfabetische volgorde zijn dat ondermeer:

Berrico Foodcompany, import en transito van bessen en besgerelateerde producten. Van een zolderkameractiviteit uitgegroeid tot een belangrijke internationale speler in deze nichemarkt.

Check & Care is een groeiende importeur/groothandel van medische O.K.-instrumenten en   installaties en speciale verlichting. Doelgroep: ziekenhuis en particuliere kliniek.

Dreamzzz: een kleine keten slaapspeciaalzaken met een eigenwijze formule. Elke winkel heeft een eigen assortiment dat verschilt van de andere. Twee van de winkels voeren ook waterbedden. Daarvoor is een aparte webshop ingericht: www.merkwaterbed.nl

Ematra is gespecialiseerd in richttechniek, d.w.z. het schadeherstel van vrachtwagens. Andere specialiteiten: het uitbouwen van vrachtwagencabines en het opbouwen van autolaadkranen op aangepaste chassis.

De Kunst van het Scheppen is, de naam zegt het al, gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Jong bedrijf, van begin af (tot en met de naamgeving) aan begeleid. Veel groeipotentie (uiteraard!).

Glassworkers Unlimited maakt bijzondere deuren en andere objecten van glas. Exclusief vakmanschap, fraai gecombineerd met heel dunne staalelementen.

Meijerink Wegenbouw is zeer vooruitstrevend in die sector. Een modern bedrijf in alle opzichten. Gespecialiseerd in asfalteerwerkzaamheden, beschikt over 3 asfaltsets, maar toch veel breder dan dat. Echte dienstverlener.

Post Logistics is een transportbedrijf met internationale scope. Vervoer van tabak is een specialiteit.

­Soil-ID Bouwkundige Bodeminjecties, en Soil-ID Funderingsherstel, Soil-ID Vochtwering en betonreparatie: drie loten aan dezelfde stam. In 2009 opgericht en verschrikkelijk snel gegroeid naar het marktleiderschap in de bodeminjectie technologie. Leggen een waterglasbodem onder bouwputten die daardoor droog blijven, bestrijden vocht in bouwkuipen en bestaande bouw en versterken de draagkracht van funderingen.

Tolsma Tankbouw is in Nederland marktleider in bovengrondse brandstoftanks, mobiele en stationaire. Bezig de vleugels uit te slaan naar andere Europese landen. Innovatief in zowel ontwikkeling als in productie.